Tarieven

Energiekantoor.nl heeft in 2018 vier keer moeten ondehandelen met onze energieleverancier Budget Energie over de nieuwe tarieven die gaan gelden voor nieuwe deelnemers.


De energieprijzen stijgen. We zien dat vrijwel alle energieleveranciers hun tarieven flink omhoog hebben bijgesteld. Ook wij moeten daardoor voor nieuwe deelnemers van Energiekantoor hogere tarieven rekenen.
Als u meer wil weten over de mogelijk ontwikkelingen van de tarieven in de markt neem dan contact op met ons.

Wij hopen u hiermee op de juiste wijze te hebben geïnformeerd.

 

 

Onderstaande de tarieven:

Download

Particulier en Kleinzakelijk:

 

Onze energieleverancier voor particuliere en kleinzakelijke aansluitingen (tot 3x80A en 40 m3 gas per uur) is Budget Energie.

 

Voor particuliere en kleinzakelijke aansluitingen hebben wij uiterst scherpe tarieven bij Budget Energie. Deze tarieven zijn exclusief voor u als deelnemer van Energiekantoor.nl. Deze tarieven betreffen 1 jaar vast of 3 jaar vast en zijn gelijk. Stroom is 100% groen (zon & wind) en Budget Energie berekent daar geen opslag voor.

 

Netbeheerkosten en vastrecht: 

 

De kosten voor netbeheer en meterhuur worden elk jaar op 1 januari vastgesteld door uw netbeheerder. Het exacte bedrag is afhankelijk van uw netbeheerder, de regio waar u woont en uw aansluiting. Budget Energie brengt deze kosten zonder opslag in rekening.

  

Zakelijk en Grootzakelijk: 

 

Onze energieleverancier voor zakelijke en grootzakelijke verbruikers (vanaf 3x80A en meer dan 40m3 gas per uur) is Energyhouse.

 

Als deelnemer van Energiekantoor.nl geniet u van de extra korting die verwerkt zit in de aan u geoffreerde tarieven. Energyhouse biedt een tailormade aanbod dat prijsvoordeel, gemak en zekerheid geeft. Tevens biedt Energyhouse u een monitor om uw verbruiksdata te volgen en te analyseren. Op basis van deze data kunt u gemakkelijk uw energieverbruik terug te brengen. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.