Uw Voordeel

Uw voordeel

 

Als deelnemer van Energiekantoor.nl krijgt u structureel energietarieven die tot de allerbeste in de markt behoren. Uw contract wordt continue door ons in de gaten gehouden. Jaar in, jaar uit. Wij doen dat vanuit uw belang. Eenmaal aangesloten bij Energiekantoor.nl hebt u daarom geen omkijken meer naar uw "energiegedoe".

 

Waarom overstappen?

 

Als u niets doet betaalt u teveel. Eind 2013 lanceerde de Autoriteit Consument en Markt (ACM) daarom een campagne om consumenten te stimuleren hun contracten te checken. Onderzoek wees namelijk uit dat trouwe klanten door leveranciers niet beloond worden, integendeel. De conclusie was: U moet eigenlijk regelmatig overstappen.

 

Zelf doen?

 

Dat kan. Maar hoe baant u zich een weg in het oerwoud van energie aanbieders? Er zijn nog nooit zoveel leveranciers en contractvormen geweest. Sommige zijn zelfs te mooi om waar te zijn. Verder blijkt uit onderzoek dat u na een actieperiode vaak in veel slechtere tarieven terugvalt zonder dat u dit weet. Eenmaal overgestapt moet u dus blijven opletten. Wij begrijpen dat u wel wat anders te doen heeft.

 

Wat wij voor u doen

 

Wij volgen voor u de energiemarkt op de voet en selecteren zowel op scherpe condities als op de beste contractvormen voor dat moment in de markt. Daarbinnen worden voor onze deelnemersgroep specifieke afspraken gemaakt met de leverancier. U krijgt van ons altijd de scherpst mogelijke tarieven. Onze tarieven zijn bovendien helder en transparant zodat u gemakkelijk inzicht heeft. Eenmaal gekozen voor Energiekantoor.nl hoeft u daarna niet meer te kiezen. Wij ontzorgen u en managen uw energiecontract tot in lengte van dagen.

 

Waarom nu meedoen?

 

Wij zijn van mening dat de energieprijzen vanwege de ontwikkelingen rondom de olieprijs en mede door de instabiele geo-politieke omstandigheden zich op een laag nivo bevinden. Het is mogelijk dat de olieprijs nog iets zal dalen maar de down swing zal wellicht fractioneel lager zijn, vertaald in het tarief, terwijl de up-swing op termijn veel meer kan opleveren. Daarom is in onze visie het interessant om nu voor 3 jaar te kiezen. 
Wilt u weten wat u gaat besparen? Mail of stuur uw laatste jaarnota naar ons kantoor. E-mail: contact@energiekantoor.nl. U ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk bericht, daarmee kunt u gemakkelijk beoordelen of deelname interessant is voor u.

 

Geen omkijken meer
Met de keuze voor Energiekantoor.nl heeft u geen omkijken meer naar uw "energiegedoe"! Wij houden alles voor u in de gaten en zorgen ervoor dat u altijd profiteert van de beste energiedeal. "Het tevreden gevoel van een goede beslissing".