Nieuwsbrief mei 2019

Veel deelnemers lastiggevallen door Budget Energie

Veel deelnemers lastiggevallen door Budget Energie

Ook wij zijn erg teleurgesteld over het gedrag van onze vorige partner Budget Energie die, nadat zij de onderhandelingen verloor, ervoor koos om onze deelnemers rechtstreeks te benaderen met een nieuw verlengingsaanbod. Veel deelnemers werden wekenlang actief bestookt met aanbiedingen via de mail waarna Budget Energie nu zelfs belteams op onze deelnemers afstuurt.

Veel Deelnemers raken bijzonder geïrriteerd over dit, zoals door velen genoemde, ongepaste en agressieve gedrag van Budget Energie. Vooral de telefoontjes (waarbij het argument uw huidigeleverancier als breekijzer werd gebruikt) werden door deelnemers als zeer onplezierig ervaren. We kregen dan ook veel mailtjes en telefoontjes met het verzoek om deze ongewenste praktijken te laten stoppen.

Helaas kunnen wij dit gedrag van Budget Energie niet beïnvloeden. Wij hebben al eerder aan Budget Energie aangegeven dat wij deze manier van verkoop naar ons deelnemersbestand onacceptabel vinden. Budget Energie is echter van mening dat zij het volste recht hebben om er alles aan te doen om ‘hun’ klanten te behouden. Vooralsnog zijn deelnemers die nog niet overgestapt zijn naar Energyhouse dus helaas nog niet af van deze vervelende praktijken van Budget Energie.