Nieuwsbrief juni 2015

Trendrapportage ACM :

Vorige maand publiceerde de Autoriteit Consument en Markt (ACM) haar trendrapportage over de Energiemarkt 2014. 
 
Het rapport geeft de ontwikkelingen weer van de marktwerking  in de energiemarkt. Een opvallende conclusie is dat consumenten nog steeds vaak niet begrijpen wat ze vergelijken. Zo verwacht men de tarieven te hebben die door de eigen leverancier genoemd worden op vergelijkingssites. Het gevolg is dat mensen denken dat ze wel goed zitten, terwijl dat niet zo is.
 
De energiemarkt is een actiemarkt en wordt er niet transparanter op. Gemiddeld is een consument daarom veel tijd kwijt aan zijn opstaporiëntatie.  Eind 2013 startte de ACM de campagne ”Niets doen kost je poen”. Toch zijn er nog heel veel  consumenten die niet in actie komen omdat ze opzien tegen het overstappen vanwege het gedoe. Dit is voor ons een motivatie om door te gaan om u te ontzorgen in de energiekeuze problematiek.

Wilt u meer weten over het rapport ?
https://www.acm.nl/nl/publicaties/publicatie/13526/Trendrapportage-marktwerking-en-consumentenvertrouwen-in-de-energiemarkt---eerste-helft-2014/
 
U zit goed bij Energiekantoor.nl :

Energiekantoor hanteert altijd scherpe tarieven die in staat zijn te concurreren met de internetactie tarieven. Naast de tarieven is echter ook de gekozen contractvorm van belang. In de grafieken van de ACM zien we dat over de gehele periode zowel voor gas als elektriciteit geldt dat de afgelopen jaren een contract van vaste prijzen voor 1 jaar het gunstigste was.  Wij zij er trots op te mogen constateren dat we dit over deze afgelopen jaren juist hebben weten in te schatten. 

Vertel het verder, ook uw familie en vrienden kunnen besparen !

U heeft zich samen met meer dan 5000 bewoners ingeschreven bij het beste Energie collectief van en voor bewoners. Dat is goed nieuws want ons doel is om zoveel mogelijk bewoners te laten besparen en tevens te ontzorgen.

Uw collectieve bewoners voordelen:

  • Altijd scherpe energietarieven, jaar in jaar uit.
  • Meedoen is gratis, wij zijn blij met uw deelname
  • Geen zorgen meer, wij houden alles continue voor u in de gaten
  • Makkelijk en probleemloos overstappen

Wilt u weten wat u kunt besparen? Stuur of mail ons een kopie van uw laatste jaarnota. Binnen enkele dagen sturen wij u onze voordeelberekening op zodat u eenvoudig kunt zien wat u gaat besparen.

Wij wensen U een mooie zomer en fijne vakantieperiode toe  !


Energiekantoor.nl
Voor en door bewoners