Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018

Geachte deelnemers,
Wij willen u wijzen op een interessante kans voor uw vrienden familie en kennissen die nog geen deelnemer zijn van Energiekantoor.

Wij zijn momenteel namelijk in onderhandeling met onze leveranciers in verband met de sterke prijsstijgingen van de stroom- en gasprijzen. Onze huidige tarieven zijn nog steeds gebaseerd op maart – april 2016, het dieptepunt van de markt. We hebben deze tarieven heel lang vast weten te houden waardoor we afgelopen jaar zelfs verreweg de goedkoopste waren in de markt.

 Inmiddels is de markt na een historisch dieptepunt alweer bijna twee jaar aan het stijgen zoals de onderstaande grafieken weergeven.

Hierdoor liggen onze actuele tarieven nu zelfs ver onder de kostprijs. Uiteraard hebben we zo lang mogelijk geprobeerd de druk van onze leveranciers te weerstaan om onder een prijsverhoging uit te komen. We weten nu echter zeker dat dit niet meer mogelijk is.
We hebben echter tot donderdag 25 januari de gelegenheid hebben om de huidige tarieven te hanteren voor nieuwe deelnemers.

We hebben dit af kunnen dwingen in het kader van de ‘’lopende offertes’’. Hierdoor hebben we nog de kans om extra nieuwe deelnemers blij te maken. Het zou immers zonde zijn geen gebruik te maken van de ruimte van deze optie.
Stuur daarom deze mail door naar uw familie vrienden en bekenden. Wie weet kunt u hen blij maken met deze tip.

Onze ervaring op dit moment is namelijk dat de gemiddelde nieuwe deelnemer momenteel meer dan € 1.000,00 op jaarbasis kan besparen!

image2image1 

Met vriendelijke groet,

Bert van Egdom en Reinier Pijnenburg

PS,

1: Voor alle duidelijkheid: het gaat hier alleen om nieuwe deelnemers. De meeste deelnemers hebben voor langere tijd hun tarieven vastgezet en hebben hier daarom voorlopig geen last van de stijging.
2: we leveren ook aan bedrijven. Veel van onze deelnemers hebben bedrijven en weten dit niet. Let wel, als u een particulier contract af kunt sluiten is dat altijd gunstiger dan zakelijk, vooral vanwege de voorwaarden.