Eerste regionale Energiecentrum in Zeist

Energiekantoor.nl lanceert eerste Energiecentrum in Zeist 

Beste Deelnemers,

In verband met onze groei hebben wij besloten onze energieadvies - activiteiten af te splitsen en onder te brengen in EnergiecentrumNL om ons nog verder te concentreren op de ontzorging van uw energieleveringsbehoefte zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

UITNODIGING
Aanstaande maandag 28 september is Energiecentrum Zeist prominent aanwezig op de beurs duurzaam wonen in het Regiokantoor van de Rabobank Utrechtse heuvelrug aan de Utrechtseweg 25, 3704 HA Zeist. Uiteraard zijn de mensen van Energiekantoor.nl hier ook bij aanwezig. U bent van harte welkom. De openingstijden zijn van 16.00 uur tot 19.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden. Toegang is gratis.

Energiekantoor.nl werkt sinds 2010 voor energie prestatie adviezen al jaren samen met energieadviseurs die speciaal geselecteerd zijn op hun ervaring met grote en complexe woningen. De belangen van energieadvies worden nu ondergebracht in een nog op te richten landelijke stichting DuurzaamNL.nl die tezamen met andere organisaties uit bedrijfsleven en overheid regionale energiecentra gaan opzetten voor het verduurzamen van particuliere woningen uit het midden en hogere segment.

Het eerste regionale energiecentrum is het Energiecentrum Zeist wat gevestigd wordt aan de Fornheselaan 6e in Den Dolder. Bezoek is alleen op afspraak mogelijk. Om een idee te krijgen kunt u de website al bezoeken opa href="http://energiekantoor.us4.list-manage.com/track/click?u=46d1475865557b2d2c48a143a&id=c794f1427a&e=54bfd2257b" target="_blank">www.energiecentrumzeist.nl. 

Wij zijn er trots op dat de nevenactiviteiten van ons Energiekantoor.nl hebben geleid tot een breed gedragen initiatief om bewoners ook te ontzorgen in hun ambitie hun woning te verduurzamen!br />
namens het team van ons Energiekantoor.nl,

Bas Seldenrijk